Voetenacademie

Over onsOver ons

Wij hebben als podotherapeut en medisch pedicure al aardig wat jaren ervaring in de voetzorg. Natuurlijk maken de blije mensen in de praktijk het al de moeite waard om dit werk te doen. Maar het overbrengen van onze expertise en ons enthousiasme voor het voetenvak maakt het nog mooier.
In de loop van de jaren zijn er al heel wat stagiaires / meekijkers in de praktijk geweest. Nu willen we daar echt werk van gaan maken.

Daarnaast hopen we op de opleiding ook mensen te kunnen behandelen die normaal niet zo gemakkelijk naar de pedicure kunnen gaan. Zo kunnen onze studenten voeten behandelen en kan de ander weer lekker lopen.
Susan Verdegaal
(Sport) podotherapeutGuinevere Raap
Medisch pedicure

Waarom bij ons de opleiding volgen?

Docenten: medisch pedicures en podotherapeuten uit de praktijk

De opleiding wordt bij ons gegeven door docenten met veel praktijkervaring. Dit zijn bevlogen medisch pedicures en podotherapeuten. Voor sommige onderdelen worden experts gevraagd om hun ervaringen en kunde te delen.

Veel praktijkervaring opdoen

Wij vinden de praktijk ontzettend belangrijk en zullen daar ook de meeste tijd aan besteden (ruim de helft). Door de kleine groepjes (maximaal 5 personen) heb je bijna individuele aandacht tijdens de praktijkles en kunnen we je goed coachen.
Wanneer je na de opleiding gaat starten als (medisch) pedicure, heb je bij ons voldoende ervaring op gedaan om dit vol vertrouwen te doen.Geen aanschaf van pedicuremotor, instrumenten en materialen

Naast het opdoen van ervaring in het uitvoeren van voetbehandelingen vinden we het ook belangrijk dat je verschillende materialen, pedicuremachines en instrumenten kunt proberen. Daarom zijn er op de opleiding verschillende pedicuremotoren beschikbaar. Zo kan je een goede overweging maken voor aanschaf van een pedicuremotor. Ditzelfde geldt voor de te gebruiken instrumenten en materialen. Ook de instrumenten en materialen die je nodig hebt voor je examen kunnen op dat moment van de opleiding gebruikt worden.

Natuurlijk is het fijn om thuis te kunnen oefenen. Op de opleiding wordt de mogelijkheid gegeven om een basis aan instrumenten en materialen aan te schaffen. Wij kunnen je adviseren en helpen om de juiste materialen aan te schaffen.
Opleidingen tot basis en medisch pedicure.
Daarnaast organiseren wij bijscholingen in de voetengezondheidszorg.

Contact

Keurmerken